Mengapa harus membeli dengan Kami?

Kenapa kualiti kacamata Rayban kami adalah yang terbaik?

Kenapa kacamata Rayban kami sama seperti di Butik/kedai Optik?

Kenapa? Anda x percaya?

 

Adakah selama ini anda tercari-cari Kacamata Rayban yang berkualiti Tinggi?

 

Inginkan kacamata Rayban yang setanding Original? Sedap pakai..x sakit mata..Tapi pada harga mampu milik?

 

Minyak naik.. Tol naik.. gula naik.. macam2 lg bakal naik.. masih nak beli yg ori pada harga tinggi sedangkan anda boleh jimat berkali2 ganda, dapat sebijik seperti original!! Pelik bukan?

 

Tidak pelik bg mereka yg sudah membeli dgn kami..

 

Ada yg risau kawan2 belek2 Rayban anda dan berkata “ ape class pakai spek ciplak, pakai ori la bro 

 

Anda x perlu risau lagi.. kerana mereka akan berkata “ perghh..ori nih..cantik beb.. mana ko beli? 

 

 

Nak tau sebab apa?  Hanya di Kedai Kami akan terjawab segala jawapan di atas.

 

  • Kami mempunyai pengalaman selama 8 tahun dlm bidang kacamata Rayban. Jadi selok belok kacamata Rayban sudah berada dalam pengetahuan kami. 
  • Kami merupakan Supplier terus dr kilang. Bukan melalui orang tengah. Jadi,harga yang kami tawarkan adalah paling murah pada kualiti yg tinggi.
  • Kualiti produk kami yg bergrade 5A menyamai seperti yg dijual dibutik kacamata. Satu fakta yang anda perlu tahu adalah tidak semua dibutik kacamata kini menjual yg betul2 ori. Disebabkan ini, ramai kini lebih memilih untuk membeli dengan kami.
  • Kami tidak seperti supplier lain, yang dilihat menjual produk bergred 3A sahaja tetapi declare sebagai 5A, Original Grade, dan pelbagai lagi untuk menarik pelanggan. Kami tidak menyalahkan mereka kerana kemungkinan kurang ilmu pengetahuan/tidak membuat kajian terperinci terlebih dahulu, atau mungkin juga mereka tertipu dengan supplier/pembekal mereka
  • Ramai yang sudah menyesal beli pada harga mahal dibutik, padahal boleh dapat pada harga berganda-ganda lebih murah pada kualiti yang sama jika membeli dengan kami
  • Kelebihan Produk RayBan kami:

- Kualiti 99percent sama dgn original
- Sukar utk bezakan dgn original
- Kualiti lens 100percent sama dgn original
- Tidak menyakitkan mata, ada perlindungan sinar UV, (uv400protection) sama seperti original lens
 

Dengar apa kata mereka yg sudah membeli,

 

“ Bro, brg dh sampai siang td..sgt puas ati.tq very much bro : ))” – Enchek NaQick

 

 salam bro.. brg dh sampai.. mmg puas hati. Ade member2 tempat keje nak beli ngan sy plak. Tp sy suh diaorg order sendiri hehe” – Mohd Fazri Kamarulzaman

 

“ asslm bro, spec dh sampai smalam… sy pun dh test pakai, mmg terbaikla sng kata.. dok depan cermin skali tgk cam faizal tahir. 2 kali tgk pun cam faizal tahir gak..ha3..pe2 pn thanx bro..pasni leh la deal lg : ))” – Zurilsham Samsudin

 

mmg ok..kondisi mmg sama macam org jual kt kedai yg mahal tu” – Banie Rajang

 

 

Yang terpenting sekali, Kami menawarkan waranty on delivery. jika barang yang sampai mengalami kerosakan/tidak berpuas hati, boleh dipulangkan semula. Hanya kami yang berani berbuat demikian kerana kami yakin dengan kualiti produk kami.

 

  • Kualiti teramat kami utamakan
  • Gambar produk adalah hak milik kami dan diambil sendiri oleh kami,jadi bermakna anda akan mendapat sama 100percent seperti dalam gambar.
  • Penghantaran poslaju dibuat setiap hari, isnin hingga jumaat
  • Tracking number poslaju akan diberikan untuk pelanggan track barang yang diposlaju.

 

JADI, Jangan tunggu lagi, ORDER SEKARANG sebelum anda terlepas memiliki model kacamata Rayban yg anda minati.. Harga boleh naik pada bila2 masa sahaja.